_edited_edited.png

ЗА МЕН

_edited_edited.png
АВТОБИОГРАФИЯ
IMG_20210328_184251.jpg

Антон Лазаров Лазаров

Професионален опит:

от 2015г. - до днешна дата

Експертиза:

функционален фитнес

кондиционна подготовка

бокс, корекционна гимнастика/рехабилитация

1.proba 1

ТИХОМИР ЗДРАВКОВ

Роден : 1992г.

Местожителство - София

Професионален опит - от 2017г. - до днешна дата

Образование - ???

  • Facebook
  • Instagram

С какво се занимавате ?

171290457_947243326018418_23673638740662
  • Повечето треньори разчитат на обща информация от интернет, за да тренират със своите клиенти. Аз разчитам на информация взаимствана от книги и учебници, която предварително е проверена и тествана от мен лично. С всеки клиент работя индивидуално, без да използвам принципа работа "на парче"

  • Повечето треньори предпочитат да те „положат“ на определен уред и след това да седнат да си ровят в телефона, докато вие се чудите дали и как се изпълнява самото упражнение. При мен тренировките се водят под стриктно наблюдение и всеки един проблем, трудност или грешка се изкоментирват и корегират на момента.

 

  • Повечето треньори не поддържат постоянен контакт със своите клиенти. За тях има фиксирана времева рамка в която гледат само да отмине работното време, за да си приберат хонорара. Аз поддържам постоянен контакт, сравняваме, коментираме и ако се наложи корегираме натоварванията, тренировките и храненето.

 

  • Повечето треньори разчитат на бърза печалба и обещават резултати за нереални срокове. За сметка на това аз взимам символично като цена, превеждам всеки един клиент през процеса на опознаване на нужните движения и упражнения и предварително давам ориентировъчна реална оценка, какво може да се очаква след 3 месеца, след 6 месеца, след година и т.н.

  • Съобразявам се с възможностите на всеки един от вас. Повечето треньори разглеждат клиентите си като професионални спортисти. Разбира се в това няма нищо лошо ако се готвиш за състезание, но ако пред теб стои човек с работа, семейство, битови проблеми, ситуацията е съвсем различна. Аз съм пределно наясно, че няма как всеки с които работя да е на 100%, когато прекрачи прага на залата. Поради тази причина проявявам гъвкавост към всяка една тренировка така, че трениращият едновременно да се чувства бодър накрая, но и да е извлякъл максимума от тренировъчната сесия

finalvectorlogoeagleonly.png

2. Какви тренировки провеждате?

snapshot_002_edited.jpg

Провеждам персонални тренировки по функционален фитнес, кондиционна подготовка, бокс и корекционна гимнастика/ рехабилитация.   

finalvectorlogoeagleonly.png

3. Кога мога да очаквам резултати?

Колко време ще е нужно, за да постигна целите си?

56168073_991594201043647_630935295692374

На този въпрос мога да ви отговоря категорично след като се видим на живо и се опознаем, тъй като за всеки отговорът е различен на базата на : теглото, здравословното състояние, физическата активност, зададените цели и др. фактори.

4. Възрастта ми от значение ли е ?

snapshot_008.bmp

Работил съм с клиенти на възраст от 8 до 65 години. За мен възрастта няма значение. Важно е да има желание и постоянство от страна на трениращия.

finalvectorlogoeagleonly.png
finalvectorlogoeagleonly.png

5. Нужно ли е да огранича храната? Мога ли да усетя резултати, без да си променям хранителните навици?

viber_image_2021-04-09_20-53-59.jpg

Не го поставям като задължително условие, но всеки решил да влиза във форма трябва да е наясно, че една промяна на хранителния режим може само да благоприятства и да ускори самия процес. Дали ще има резултат без да променяте храненето? Да, ще има, но ще е много по – бързо, лесно и успешно, ако заедно с тренировъчния режим изготвим и хранителен.

finalvectorlogoeagleonly.png

6. Нямам никаква физическа подготовка.

Това ще представлява ли проблем за мен?

IMG_20210412_192643.jpg

Не. Така или иначе първите седмици са по – скоро обучителни и опознавателни. Т.е. клиентът се запознава с движенията и упражненията, а треньорът с възможностите на клиента. Концепцията винаги ми е била да се даде възможност на трениращият да възстанови до следващата тренировка, като едновременно има възможност и физически да си изпълнява рутинните задачи. Натоварването е постепенно и плавно.

finalvectorlogoeagleonly.png

7. Имам определени здравословни проблеми!

Можем ли да работим в такъв случай заедно?

111_edited.jpg

Работил съм с хора с хернии, с инсулинова резистентност, с плоскостъпие, с хормонални проблеми и т.н. Аз не дискриминирам никого и съм склонен да помогна стига да има желание от ответната страна. Разбира се заболяването може да е с такова естество, че да забави процеса на работа, но не и да го спре.

finalvectorlogoeagleonly.png

8. Колко често трябва да посещавам занятията Ви?

snapshot_006.bmp

Зависи от вас самите. Зависи от свободното Ви време, финансовите възможности и разбира се – очакваните резултати. Моето изискване е да е минимум 2 пъти седмично, за да може да има градация в самия процес на работа. (За повече информация : клик тук)

9. Винаги ме е било срам да тренирам сред хора. Можем ли да тренираме насаме?

snapshot_007.bmp

Залата в която водя занятията е изцяло на мое разположение и имам възможност да Ви предоставя часове в които няма други клиенти.

finalvectorlogoeagleonly.png
finalvectorlogoeagleonly.png
* Телефон за връзка - 089 354 64 71
** персонални тренировки се провеждат само с предварително записване на посочения телефонен номер
*** Хранителен и тренировъчен режим се изготвят БЕЗПЛАТНО  към услугата.